Hitmakarna Nea och SHY Martin släpper singeln ”No Regrets” idag

Hitmakarna Nea och SHY Martin släpper singeln ”No Regrets” idag

Pressmeddelande – 6 Augusti 2021 08:00

Hitmakarna Nea och SHY Martin släpper singeln ”No Regrets” idag

Facebook LinkedIn Twitter Ladda ned som PDF

Idag släpps singeln ”No Regrets”, med och av två av landets främsta svenska låtskrivare. Efter att ha jobbat som låtskrivare åt andra artister i flera år skrev vännerna Nea och SHY Martin singeln ”No Regrets” tillsammans – en sommarsmash de ville behålla för sig själva. De teamade upp med Victor Thell (Molly Sandén, Ava Max, Jennifer Lopez) som co-skrivit och producerat låten, och idag släpps den.

”Jag, Nea och Victor Thell skrev ‘No Regrets’ i våras och blev helt förälskade i den. Vi har pratat om att göra en låt tillsammans ett bra tag och det här kändes som den perfekta.” – SHY Martin. 

LYSSNA HÄR: https://Nea-SHYMartin.lnk.to/NoRegrets

Nea och SHY Martin delar fler likheter än olikheter. De är båda uppväxta i svenska småstäder innan de antogs på yrkeshögskolan Musikmakarna där de först träffades, för att sedan ta sig hela vägen till LA. De betraktades båda som två av landets mest hyllade låtskrivare innan de valde att parallellt även satsa på solokarriärer som artister. Med sina artistprojekt har de skördat stora framgångar och anses vara högst delaktiga i den nya generationen som definierar svensk popmusik på global nivå. Så, att spela in sina vokaler i hemmagjorda-garderobsbås är bara en av de många saker de har gemensamt.

Jag är så tacksam att jag får åka till platser som LA och London där jag har haft turen att arbeta med några av de bästa låtskrivarna och artisterna i världen. LA är fantastiskt och ger grymma möjligheter men det kan också vara en väldigt ensam stad. Därför har det varit så kul de gånger jag varit där samtidigt som SHY Martin, bara att umgås med en vän hemifrån mellan studiosessions betyder mycket.
No Regrets’ handlar om att ta sig vidare från ett destruktivt förhållande och fokusera på sig själv och framtiden. Att inte ha någon ånger över det som ligger bakom sig.” – Nea. 

Till “No Regrets” släpps även en musikvideo i sommarfeeling anda, med Nea och SHY Martin i huvudrollerna. 

Svenska artisten & låtskrivaren SHY Martin har hittills haft en mycket framgångsrik musikkarriär. Hon slog igenom våren 2016 med låten “The Ocean” som toppade listorna i Sverige, och nådde topp 20 i bl.a. Australien, Österrike, Norge, Danmark & Nederländerna. Låskrivarduon SHY, som SHY Martin är en del av, vann utmärkelse för Grand Prize (International Success) på Denniz Pop Awards år 2017 och Grammis & P3 Guld nominerades för Årets Låt. SHY Martins låtskrivarkatalog har genererat över 2,5 miljarder streams inkl. ”First Time” med Kygo & Ellie Goulding, ”All We Know” med The Chainsmokers samt singlar till bl.a. ALMA, Alan Walker & Bebe Rexha. Som soloartist har SHY Martin släppt hitsinglar som ”Keep you mine” med NOTD, ”Forget to forget” & ”Slow”, låtkatalogen har totalt över en miljard spelningar på Spotify.

FÖLJ SHY Martin: Spotify I Instagram I Youtube

Artisten & låtskrivaren Nea har under sina knappt två år som soloartist släppt låtar som har över en halv miljard spelningar på Spotify och hennes videos har setts över 50 miljoner gånger på Youtube. Under förra året nådde hennes debutsingel ”Some Say” nya höjder och var den nionde mest spelade på radio i Europa under året samt tog sig till höga topplistplaceringar i bl.a. Frankrike, Spanien, Tyskland, Belgien, Ryssland och Australien. Hennes debut-EP släpptes för ett år sedan, inkl. singlar som ”Dedicated” och ”Drunk Enough To”. Under hösten uppträdde Nea på Spaniens största musikgala Los40 Awards där hon vann pris för Årets Dans och hon belönades med nominering på NRJ Awards i Frankrike för Årets Internationella Genombrott samt till EU’s musikpris Music Moves Europe Talent Awards. Tidigare i år spelade Nea live på P3 Guldscenen där hon även nominerades till Framtidens Artist. I samband med det släppte hon även singeln ”Don’t Deserve This” med Sandro Cavazza som gått varmt på radio under våren.

FÖLJ Nea: Spotify I Instagram I Youtube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *