Jason Mraz aktuell med ny fullängdare – skänker ALL royalty till välgörenhet

en Rosenstein

Pressmeddelande – 18 Juni 2020 17:26

ALBUM. Jason Mraz aktuell med ny fullängdare – skänker ALL royalty till välgörenhet

Facebook LinkedIn Twitter Ladda ned som PDF

Världsartisten Jason Mraz är engagerad i klimat- och samhällsfrågor. För att visa solidaritet med Black Lives Matter-rörelsen har Jason nu bestämt att donera 100% av hans royalties för nya albumet till välgörenhetsorganisationer som bekämpar sociala orättvisor. Jason börjar med att skänka hela sitt förskott på 250 000 dollar. 

Albumet “Look For The Good” släpps på midsommarafton. På nya fullängdaren återvänder Jason Mraz till reggaen – en genre som han älskar och som har präglat hans karriär. “Look For The Good” är inte bara en textrad eller en titel för Jason. Det är en livsfilosofi. Jason menar att vi behöver söka efter det positiva och meningsfulla även i svåra tider.

Det är nog få i Sverige som inte minns Jason Mrazs genombrott 2008 med megahiten “I’m Yours”. Jason hade förvisso haft flera hits på hemmaplan i USA redan innan, men det var med det tredje albumet “We Sing. We Dance. We Steal Things” som den internationella succén var ett faktum. Sedan dess har han sålt miljontals skivor, turnerat världen runt, vunnit två Grammys och många andra priser.

Nya albumet innehåller bland annat singlarna “You Do You (feat. Tiffany Haddish)” och “Wise Woman“. Den senare är en hyllning till kvinnan och Moder jord. Naturen och miljön är viktig för Jason. Han inspireras av sina omgivningar, särskilt den egna ekologiska gården – Mraz Family Farms – där han bland annat odlar kaffe och avokado. För Jason innebär en bra dag att få arbeta med jorden, odla både växter och skapa ny musik. Och att dagligen fira livet och se framåt – “Look For The Good”.

“Look For The Good” (BMG Rights Management) släpps den 19 juni. HÄR kan du förhandsspara albumet för lyssning.

Följ Jason Mraz online:

Facebook I InstagramSpotify

Relaterade länkar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *