Jill Johnson – Simply The Best

Jill Johnson är en av vår tids största svenska artister. I över 30 år har hon skapat musik, men även samarbetat med några av Sveriges och världens främsta artister. På nyårsafton den 31 december 2022 ställer sig Jill Johnson på Cirkus stora scen, i Stockholm, för att framföra delar av sin stora katalog av låtar och kommer även att bjuda på tolkningar av hennes internationella favoritartister. En show som rymmer det bästa av det bästa – Simply The Best.

Fotograf: Ricky Tillblad
Fotograf: Ricky Tillblad

2Entertain part of Moment Group

Jills nya show är en hyllning till musiken, samtidigt som den spelas samma år som hon fyller 50 år. Ett födelsedagsfirande och jubileum i ett, som sätter fokus på de år som Jill tillbringat på scen i musikens tjänst. Under hela showen får publiken följa med på en resa genom Jills liv och karriär. Det är en stor portion av glädje och kärlek som kommer genomsyra hela upplevelsen där musiken och Jills spelglädje står i fokus.

”Denna show ger möjlighet till att verkligen hylla en av vår tids största kvinnliga artister och hennes legacy i musikbranschen, där Jill också får ge tillbaka till och hylla sin publik – det kommer bli storartat!” säger Mikael Gordon-Solfors, kreativ producent.

Simply The Best har premiär på Cirkus i Stockholm på nyårsafton 2022. Likt namnet på showen antyder lyfts både det spröda och närheten till musiken likväl Jills artisteri och det storslagna i de stora låtarna, som många bär varmt om hjärtat. Jills show är en hyllning till livet och glädjen att få stå framför en publik.

”En show när jag fyller 50? Ja, detta är livets present en stor härlig paketering där jag kan ge tillbaka min innersta glädje till min publik. Vilken lyckokänsla!” säger Jill Johnson.

Biljettsläpp den 19 september.
För att läsa mer om showen, klicka här

Simply The Best produceras av Krall Entertainment och 2Entertain. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *