Oscar Ahlgren släpper personliga singeln “Bäst så” feat. lovad

Idag släpper Oscar Ahlgren sin singel “Bäst så” – en låt med en stark och personlig text och som bär hans tydliga ID; en blandning av rap, sång och en tajt, melodisk produktion. På singeln samarbetar Oscar med begåvade sångerskan och låtskrivaren lovad.

“Jag har velat jobba med lovad länge och kände att den här låten skulle bli grym med hennes röst. Så jag frågade om hon ville vara med, hon tackade ja och det är jag väldigt glad över.” säger Oscar.

LYSSNA HÄR

”Allting har sitt slut, även om man inte vill och det är nog svårast att avsluta nånting när man redan är på sin lägsta punkt. När jag skrev ‘Bäst så’ var jag på min lägsta punkt och trodde inte att jag kunde sjunka lägre. Det här är mer än bara en låt för mig, det är ett avslut. Hoppas ni gillar den.” berättar Oscar.

Oscar Ahlgren är en ung rappare och sångare från Hässelby, Stockholm som gör kontemporär och melodisk pop/rap. Han uppväxt har kantats av många svårigheter och som 15-åring hoppade han av skolan för att ägna all sin tid åt musiken. Sedan 2019 samarbetar han med producenterna bakom Södra Station och Lokal. Han debuterade som artist 2020 och har sedan dess hunnit släppa flera singlar, en EP och debutalbumet “Decemberbarn”.

INSTAGRAM | FACEBOOK | SPOTIFY

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *