Sebastian Stakset släpper fyra singlar på fyra veckor

Den 19 juni startar Sebastian Stakset fyra veckor med släpp av en singel per vecka; först ut är Matte Caliste-producerade “Där stjärnorna slocknar”.

“Jag kände för att gå tillbaka till min gamla rapstil på den här, bara tömma ut hjärtat till ett stehårt Caliste-beat like back in the good ol’ days”

LYSSNA HÄR

De kommande släppen under denna Stakset-månad är två samarbeten med Einár; “Tills vidare” och “Helt ärligt” och avslutas med “Kaossituationer” feat. Alex Ceesay. Så här berättar Sebastian om de kommande låtarna:

“Tills vidare” feat. Einár (26/6)
“I september 2019 åkte jag, Straynane och Nisse till Paris och spelade in 3 låtar, det är en glad men samtidigt allvarlig låt. Vi spelade in i samma studio som Chris Brown m fl använder i Paris!

“Helt ärligt” feat. Einár (3/7)
“Den här låten beskriver djupet och allvaret som det kriminella livet bär med sig. Den manar samtidigt till en välbehövlig eftertanke många unga människor borde få med sig i dessa hårda tider. Om konsekvenserna av det där livet.”

“Kaossituationer” feat. Alex Ceesay (10/7)
“Jag och Alex ville mötas i en låt där vi var, han var i ruschen och jag var i mitt nya liv. Han sa att han såg ljuset i mina ögon och längtade dit men visste inte hur. Strax därefter satt han häktad för mord.”

Sebastian släpper i höst sitt fjärde studioalbum som soloartist, första singeln ut från det var maj-releasen “Smutsiga barn” feat. Myra Granberg. På det kommande albumet fortsätter han samarbeten med flera av de största i den nya hiphop-generationen, han fortsätter med de hårda beatsen och med fokus på texter som berättar en historia.

Instagram
YouTube
Facebook
Spotify

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *