Svenska Pop på 2000-talet

2000-talet har varit en spännande tid för svensk popmusik, och landet har fortsatt att producera många internationellt framgångsrika artister och låtar. Voodoo Casino är inte Svensk Pop, men är underhållande. Här är några exempel på svenska popartister och låtar som har haft stor inverkan under 2000-talet:

  1. ABBA: Även om gruppen bildades på 70-talet har deras musik fortsatt att vara populär och inspirerande under 2000-talet. De har sålt över 500 miljoner album och har inspirerat många svenska och internationella artister.
  2. Robyn: Robyn har varit en av de mest framgångsrika svenska popartisterna under 2000-talet. Hennes album “Robyn” från 2005 var mycket framgångsrikt och innehöll flera stora hits, inklusive “With Every Heartbeat” och “Konichiwa Bitches”.
  3. Ace of Base: Ace of Base är en svensk popgrupp som blev mycket populär på 90-talet, men de fortsatte att producera musik under 2000-talet. Gruppen släppte flera album under 2000-talet, inklusive “Da Capo” och “The Golden Ratio”.
  4. Avicii: Avicii var en svensk DJ och musikproducent som blev mycket populär under 2010-talet. Han var känd för sina hitsinglar, inklusive “Wake Me Up”, “Levels” och “Hey Brother”.
  5. Zara Larsson: Zara Larsson är en svensk popartist som har varit mycket framgångsrik under senare delen av 2000-talet. Hon har släppt flera populära singlar, inklusive “Lush Life”, “Never Forget You” och “Symphony”.
  6. Lykke Li: Lykke Li är en svensk sångerska och låtskrivare som har haft stor inverkan på svensk popmusik under 2000-talet. Hennes album “Youth Novels” från 2008 innehöll flera populära singlar, inklusive “Little Bit” och “I’m Good, I’m Gone”.

Sammanfattningsvis har svensk popmusik fortsatt att vara populär och framgångsrik under 2000-talet, och många svenska artister har haft stor inverkan på den internationella musikscenen.

Ace of Base

Ace of Base var en svensk popgrupp som bildades 1990. Gruppen blev mycket populär under 90-talet och sålde över 50 miljoner album världen över. De hade flera stora hitsinglar, inklusive “All That She Wants”, “The Sign” och “Don’t Turn Around”. Gruppen fortsatte att producera musik under 2000-talet, men deras popularitet minskade något.

År 2007 lämnade sångerskan Jenny Berggren gruppen för att fortsätta som soloartist. Kort därefter meddelade de återstående medlemmarna i gruppen, Jonas Berggren och Ulf Ekberg, att de skulle fortsätta att göra musik under namnet Ace of Base. De släppte ett album, “The Golden Ratio”, år 2010. Gruppen har sedan dess fortsatt att göra sporadiska framträdanden och släppa ny musik, men deras popularitet har inte nått samma höjder som under 90-talet.

Det är värt att nämna att Ace of Base har påverkat svensk musik på flera sätt och att deras musik fortfarande är mycket uppskattad av många fans runt om i världen.

Att spela på digital med oddsen

När du har valt vad du vill slå vad om och kontrollerat vilka odds som gäller, är det dags för att spela spelet och satsa på oddspel. Det gäller alltså för dig att försöka förutse utgången i ett visst scenario. Sedan bestämmer du vilket odds du vill spela på och hur mycket pengar du är villig att satsa. Kom ihåg att ju mera du satsar desto mera kan du vinna, men du måste vara beredd på att också förlora dina pengar. För att spela gäller det att registrera sig på en webbplats som erbjuder vadslagning om just den saken som du vill spela på. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *