Dila Stellar; stark, självständig & oberoende – idag släpps videon till hennes låt “Did You Sleep”

I början av maj släppte Dila Stellar singeln “Did You Sleep” – där hon och hennes producent Niti ville hitta det där djupa house-soundet som gör att du vill dansa – idag släpps “Did You Sleep – Niti May Remixes” (Nexar Music Ltd)!

LYSSNA HÄR

Dila har skrivit låten tillsammans med Niti May, som också har producerat. Tillsammans med dagens release så släpps idag även videon till låten – producerad och regisserad av några av Moskvas främsta filmmakare! Producent är Alexander Timofeev – som är en gammal vän till Dila – samlade ihop ett fantastiskt filmteam och tillsammans med regissören Michail Raikhelgauz har de skapat en underbar video som hämtat inspiration från, och även återskapat, 90-talets old school popvideo-effekter. Något som verkligen gör det svårt att sluta titta!

SE VIDEON HÄR

Dila Stellar är tydlig med vem hon är som artist. Och med förebilder som Nicki Minaj, Madonna och Lady Gaga borde det vara ett naturligt budskap, men för en ung kvinna i Ryssland är det ingen självklarhet att våga sticka ut. Hon engagerade sig tidigt i klimatfrågor och vikten av en vegansk livsstil. Något som inte heller var så vanligt under Dilas uppväxt i 00-talets Ryssland. På hemmaplan är Dila numera en erkänd artist, låtskrivare och producent. Hon skriver musik både till sig själv och till andra artister, dubbar tecknad film och hon har dessutom släppt musik tillsammans med sin producent som en del av musikprojektet “Niti feat Dila”.

För ett par veckor sedan släpptes ytterligare några remixar av svenske SoundFactory som du kan höra HÄR

Instagram
Facebook
Spotify
YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *